ПАТ "АГРОХІМ"

Код за ЄДРПОУ: 05489129
Телефон: (03474) 20080
e-mail: info@agrochim.pat.ua
Юридична адреса: 77600, Івано-Франківська обл., Рожнятівський район, селище міського типу Рожнятів, вул.Максима Рильського, 26
 
Дата розміщення: 28.04.2017

Річний звіт за 2016 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 03.07.2015
Кворум зборів** 100
Опис Перелiк питання порядку денного: 1. Про порядок (процедуру) проведення Зборiв та обрання членiв лiчильної комiсiї. 2. Про затвердження рiчних звiтiв Товариства за 2012-2014 роки. 3. Про покриття збиткiв Товариства за 2012-2014 роки. 4. Про визначення типу та змiну найменування Товариства. 5. Про внесення змiн до Статуту Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї. 6. Про вступ Товариства до складу учасникiв господарського товариства. 7. Про передачу частини майна Товариства у якостi вкладу до статутного капiталу господарського товариства. 8. Про попереднє схвалення значних правочинiв. 9. Про переобрання органiв управлiння Товариства. За результатами розгляду питань порядку денного загальними зборами вирiшено: 1) Затвердити рiчнi звiти Товариства за 2012-2014 роки. 2) Покрити збитки Товариства за результатами дiяльностi у 2012-2014 роцi в загальнiй сумi 430 тис.грн. за рахунок власного капiталу. 3) Визначити тип Товариства з "вiдкритого акцiонерного товариства" на "публiчне акцiонерне товариство", в зв'язку з чим змiнити найменування Товариства з Вiдкритого акцiонерного товариства "АГРОХIМ" на ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АГРОХIМ". 4) Затвердити змiни до Статуту Товариства, пов'язанi з визначенням його типу, змiною найменування. 5) Вступити до складу учасникiв ТОВ "ВIЛIКО". 6) Передати в якостi вкладу до статутного капiталу ТОВ "ВIЛIКО" частину майна. 7) Попередньо схвалити значнi правочини, якi можуть вчинятися Товариством протягом не бiльш як одного року з дати прийняття даного рiшення , характер яких пов'язаний з фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства, з сукупною граничною вартiстю 5 млн.грн. та iндивiдуальною вартiстю кожного такого правочину не вище нiж 1 млн.грн. 8) Припинити повноваження членiв Наглядової ради Товариства Стовбан В.I., Рашковецького Р.В., Ковалюк О.М. та членiв Ревiзiйної комiсiї Товариства Пилип'юк Л.Й. i Тимкiв Г.М. Обрати членами Наглядової ради Товариства строком на 3 роки Жолобак В.I., Варварук Б.Д., Патрiйчук В.Л. Обрати членами Ревiзiйної комiсiї Товариства строком на 5 рокiв Максимiв Д.М., Рошко В.Ю.


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.

Вид загальних зборів* чергові позачергові
  X
Дата проведення 03.11.2015
Кворум зборів** 100
Опис Перелiк питання порядку денного: 1. Про порядок (процедуру) проведення Зборiв та обрання членiв лiчильної комiсiї. 2. Про вiдчуження частки у статутному капiталi ТОВ "ВIЛIКО". 3. Про вихiд Товариства зi складу учасникiв ТОВ "ВIЛIКО". За результатами розгляду питань порядку денного загальними зборами вирiшено: 1) Продати частку Товариства у статутному капiталi ТОВ "ВIЛIКО". 2) Вийти зi складу учасникiв ТОВ "ВIЛIКО".


___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.